Complete online training over LinkedIn

Ben jij er klaar voor om LinkedIn in te zetten voor de groei van je bedrijf? Zodat je zichtbaar & vindbaar wordt? Maar ook om te leren hoe je het kunt gebruiken voor jouw leadstrategie? Zodat de klanten naar jóu toekomen? In deze online training leer je álles over LinkedIn. Laat dit zakelijke platform voor je werken via een doordachte en doelgerichte strategie. Want alleen dán ga je de resultaten boeken die je wilt!

[mc4wp_form]

Misschien herken je dit?

 • Je bent een ambitieuze ondernemer, maar je vind het lastig je te onderscheiden van je concurrenten.

 • Je werkt in een competitieve markt, prijzen staan onder druk.

 • Het is iedere keer weer een uitdaging om aan nieuwe klanten of opdrachten te komen.

 • Je hebt geen idee hoe je dit platform kunt gebruiken om jezelf zichtbaar én vindbaar te maken

 • Je kent de basics van LinkedIn maar je hebt geen idee hoe je het in kunt zetten om ‘tussen de oren’ te blijven van je connecties

 • Je weet al überhaupt niet hoe je er leads uit kunt halen

Je bent niet de enige!

Ik herken deze ‘mitsen & maren’. Ik geef al lange tijd LinkedIn trainingen, zowel aan ondernemers, freelancers als grotere bedrijven. En iedere keer valt het me op hoe weinig mensen zich eigenlijk realiseren wat voor práchtig platform dit is. Enerzijds om jezelf als expert in jouw vakgebied mee te profileren (en anderen dat te laten bevestigen) en anderzijds om zelf goed gevonden te worden door jouw ideale klant. Zodat je geen koude acquisitie hoeft te plegen én je meer omzet maakt  En dat gaan we samen doen. Mijn online training duurt drie maanden, waarbij ik je stap voor stap laat zien hoe je LinkedIn in kan zetten voor de groei van jouw bedrijf! Begin 2018 start er weer een groepstraining  waarbij je stap voor stap op weg geholpen wordt en LinkedIn geen geheimen meer voor je kent! Er zijn live Q&A webinars voor al je vragen over de lessen en toepassingen. Kies je het Expert of VIP-pakket, dan krijg je naast de 2 LIVE-dagen  ook nog eens drie Mastermind webinars, gegeven door experts in hun vakgebied. Alles is erop gericht jou tot LinkedIn expert te maken en jouw omzet via LinkedIn te laten groeien!

Wist je dat.....?

 • LinkedIn 4x meer leads genereert dan Facebook of Twitter? (Bron: Hubspot)

 • Bijna de helft van de zelfstandig ondernemers jaarlijks een of meerdere klanten via LinkedIn krijgt (bron ZZPbarometer). Wat erg weinig is, vind ik…

 • Maar liefst 7 miljoen Nederlanders een account hebben? Dat is bijna 80% van de beroepsbevolking!

 • 59% van de mensen eerst hun vrienden of kennissen vragen, voordat ze tot aankoop overgaan? Een belangrijk beïnvloedingsprincipe!

 • Je via LinkedIn direct de juiste beslisser kunt benaderen om mee om tafel te gaan?

 • Dat dit hét platform is om jouw expertise te claimen en te onderbouwen?

 • Dat je via LinkedIn kunt bouwen aan je know, like & trustfactor, waardoor mensen sneller klant bij je willen worden?

 • Bij een 100% ingevuld profiel én gebruik van de juiste zoekwoorden je sneller gevonden wordt binnen LinkedIn én Google?

 • Dat LinkedIn hét zakelijk platform is waarop jij je kunt profileren en zo kunt onderscheiden van je concurrenten?

Wie ben ik?

Ik ben Masja Slootweg, getrouwd, moeder van twee kinderen en ik woon in Haarlem. Ik ben LinkedIn business coach bij mijn bedrijf Socialmet en ik ondersteun ondernemers om via mijn LinkedIn N.E.T.W.E.R.K.-methode en een juiste  strategie meer online zichtbaarheid te krijgen en daarmee meer klanten aan te trekken. Dat doe ik door het geven van  1-op-1 coaching (via Skype of via VIP-dagen) en met verschillende online programma's.

Wat krijg je precies met welk resultaat?

 • Je hoeft geen koude acquisitie meer te plegen. Je ideale klant vindt jou!

 • Je geeft je concurrenten het nakijken en blijft ze stappen voor!

 • Je omzet stijgt doordat jij weet hoe je LinkedIn gebruikt!

 • Je claimt je expert status en trekt daarmee meer klanten aan.

 • Je weet hoe je onder de aandacht blijft bij jouw connecties. Je volgt je connecties op.

 • Je past de gouden driehoek toe in het netwerken op LinkedIn.

 • Je hebt de voor jou meest interessante LinkedIn groepen gevonden en bouwt daarmee aan je expert status.

 • Je bouwt via LinkedIn aan je know-like-trust factor, zodat klanten eerder voor jou kiezen!

 • Je geeft je zichtbaarheid een boost, zowel binnen als buiten LinkedIn door de juiste contentstrategie!


Zou het nou niet geweldig zijn als jij straks door het volgen van deze training in staat bent om jezelf beter online te profileren, zodat jij je expertise en kennis nog beter kunt overbrengen? Waardoor je nog meer business genereert en dus meer geld kunt verdienen, omdat je de kracht van het internet gebruikt?


Meld je vóór 2 oktober aan en ontvang € 500,- korting! Ook als je in termijnen wilt betalen.

Most value for money

arrow

Het LinkedIn Expert pakket bestaat uit het volgende:

 • How-to-video's

  Met deze video’s leer jij in 12 weken stap voor stap hoe je LinkedIn profiel en eventueel je zakelijke pagina optimaliseert en gebruikt.

 • 3 Q&A-webinars

  Elke maand is er een Q&A webinar, waarbij we de lesstof nogmaals doornemen, we profielen gaan checken van de deelnemers en je je vragen kunt stellen.

 • 3 Masterminds

  Vind jouw Why: Jeanet Bathoorn;
  Sterke teksten schrijven: Joyce Kooiman & Charlotte Beumer;
  SEO & LinkedIn: Nathan Veenstra.

 • 2 LIVE-dagen

  In de eerste en derde maand komen we een dag met de groep bij elkaar en gaan we echt DOEN! Deze dagen staat je profilering & contentstrategie op het programma.

 • LinkedIn groep

  Om je twijfels, vragen en successen met ons te delen. Ik zal zelf ook actief zijn in deze LinkedIn groep, om jullie vragen te beantwoorden.

Boek Expertbetalen in 5x
Boek Expertbetalen in 1x

Het LinkedIn VIP pakket bestaat uit het volgende:

arrow

Slechts 5 VIP-plekken beschikbaar!

 • Expert pakket

  – Video’s
  – Q&A webinars
  – Masterminds
  – 2 LIVE-dagen
  – LinkedIn groep
  – Bonus

 • 1-op-1 ondersteuning

  In de 2e maand plannen wij een 1-op-1 VIP-dag in om jouw LinkedIn strategie te gaan bepalen en je prioriteiten te bepalen. Modules waar je baat bij hebt, komen direct voor je vrij. Alles is gericht op jou zo snel mogelijk resultaten te laten realiseren.

 • E-mailcontact

  Naast de VIP-dag kun je mij 7 x 24 uur al je vragen e-mailen.

 • Online coaching

  Gedurende de training kun je 2 online coaching sessies inplannen om al je vragen voor te leggen. Je kunt ze ook voor na de VIP-dag gebruiken.

Boek V.I.P.betalen in 5x
Boek V.I.P.betalen in 1 x

Het LinkedIn Basic pakket bestaat uit het volgende:

 • How-to-video's

  Met deze video’s leer jij in 12 weken stap voor stap hoe je LinkedIn profiel en eventueel je zakelijke pagina optimaliseert en gebruikt.

 • Q&A-webinars

  Elke maand is er een Q&A webinar, waarbij we de lesstof nogmaals doornemen, we profielen gaan checken van de deelnemers en je je vragen kunt stellen.

Boek Basicbetalen in 5x
Boek Basicbetalen in 1 x

Referenties
klanten van (online) trainingen over Masja en haar aanpak:

Hanneke Andringa

Wat ben ik blij dat ik de LI training bij Masja heb gevolgd. Ik wilde graag leren hoe ik meer uit LinkedIn kan halen en dat is goed gelukt. Samen met de royale marketing- en acquisitiekennis van Masja was het allemaal zeer waardevol. Mijn eigen LinkedIn workshops, die ik geef als onderdeel van mijn businesscoaching, zijn nu veel vollediger. Ook is het bijzonder prettig dat ik nu 'levenslang' de goed verzorgde videolessen van Masja kan volgen, inclusief de updates die Masja ongetwijfeld tiptop verzorgt. In mijn pakket zat ook een VIP dag, waarop ik veel heb geleerd, geheel op maat en aangepast aan mijn vraag.

Hanneke Andringa, Zorgeloos Ondernemen
Ilse de Cauwer

Ik wist al langer dat er meer uit LinkedIn te halen was dan wat ik ermee deed (bijna niks). En toen ik het gratis webinar van Masja had gevolgd, was ik overtuigd: ik zou investeren en met haar methode leren wat er allemaal mogelijk is met LI.
De online training is zeer handig, je volgt ze op je eigen tempo. De modules zijn niet te groot, dus je kan er makkelijk eentje tussendoor doen.
De VIPdag heeft mijn LinkedIn profiel en aanpak een enorme boost gegeven. Het was een aangename, intense werkdag waarbij we grondig konden ingaan op de verschillende onderdelen, heel specifiek voor mijn activiteiten.
Nu heb ik een zeer compleet, aantrekkelijk profiel. Ik heb geen drempelvrees meer om een update of een blogartikel te schrijven. En die worden ook gelezen en geliked! Doordat ik echt actief ben op LI vragen andere gebruikers ook spontaan om te connecteren. Mijn LI profiel is nu véél meer dan een mooi visitekaartje. Bedankt Masja!

Ilse de Cauwer, Co-thinking
Irma Heuft

Voordat ik het online programma "Boost je business met LI" ging volgen bij Masja had ik al jaren een LinkedIn profiel. Ik deed er eigenlijk niets mee.
Het is echter de plek waar mijn opdrachtgevers mij beter kunnen leren kennen. En ook een manier om regelmatig gezien te worden.
De training heeft mij geleerd hoe LinkedIn in elkaar zit. Hoe je de instellingen zo kan plaatsen dat het bij jou past. En op welke manier je goed zichtbaar kunt zijn.
Online programma's volgen is voor mij wel een uitdaging. Ik ben nl. meer van het goede gesprek. Gelukkig was er elke 4 weken een Skype contact en zelfs een live dag - dat zorgde voor een goede balans.
Ik heb heel veel geleerd in de training - weet nu (bijna) alle ins and outs van LinkedIn. Masja is echt de expert op dat gebied!! Met geduld en warme aandacht neemt ze je mee in de wereld die LinkedIn heet.

Irma Heuft, Irma Kracht
Carro Lenselink

Masja is naast een fijne persoon een zeer betrokken trainer. Ik heb de online Boost je Business met LinkedIn training bij haar gevolgd omdat ik meer klanten aan wilde trekken via Social Media. En dat is gelukt, ik heb sinds het volgen van de training al enkele opdrachten binnen via LinkedIn en de investering ruimschoots terugverdiend. De training is erg uitgebreid, zit goed in elkaar en het was prettig om het in mijn eigen tijd te kunnen doen. Het heeft me heel veel handvaten gegeven om mijn bedrijf nog meer op de kaart te zetten. Dankjewel Masja!

Carro Lenselink, Carro

Kies het pakket dat bij jou past:

BYBLI 4.0 Basic
Zelfstudie
  Boek Basis 5 mnd
  • 12 weken, 7 modules
  • onbeperkte toegang tot video's
  • inclusief alle video-updates
  • 3 Live Q&A webinars
  • Handout 'Laat LinkedIn voor je werken'
  • Werkboek Leadstrategie
  BYBLY 4.0 VIP
  Intensief
   Boek V.I.P. 5 mnd
   • 12 weken, 7 modules
   • onbeperkte toegang tot video's
   • inclusief alle video-updates
   • 3 Live Q&A webinars
   • Handout 'Laat LinkedIn voor je werken'
   • Werkboek Leadstrategie
   • 2 LIVE-dagen
   • LinkedIn groep
   • 3 Live Masterminds
   • 1 LIVE VIP-dag (1-op-1)
   • 2 online coachingsessies
   • 7x24 u e-mailondersteuning

   Veel gestelde vragen

   • q-iconHoe lang duurt het programma?

    Het programma duurt 12 weken. In december ronden we het af. Daarna ben je een volleerd LinkedIn gebruiker 😉

     

   • q-iconHoe ontvang ik de videolessen?

    Je schrijft je na betaling in op de membersite van The Social Studio en daar maak je een eigen account aan. Vanaf dat moment ontvang je  vanaf 2 oktober iedere week  automatisch een e-mail met daarin de link naar de lessen, de Q&A webinars of de Mastermind webinars.

   • q-iconBen ik verplicht elke week een les te volgen?

    Nee, dat hoeft niet. Je kunt zelf bepalen in welk tempo je de lessen volgt.  Je hebt onbeperkt toegang.

   • q-iconIk ben niet zo technisch, kan ik dit wel?

    Ja, dit kan je. Ik laat je stap voor stap zien hoe je de dingen doet en de lessen kun je ook nog eens onbeperkt  terugkijken, zo vaak als je maar wilt.

     

   • q-iconWelke ondersteuning bied je mij?

    Alle deelnemers kunnen deelnemen aan de Q&A-webinars. Kies je voor het Expert of VIP pakket dan krijgt je toegang tot 2 LIVEdagen, de Mastermind webinars en de LinkedIn groep, waar ik in ga op de vragen die daar gesteld worden. 

   • q-iconIk heb al een zeer deskundig LinkedIn-profiel, is deze training dan nog wel nuttig?

    Ja, ook dan is deze training zeker nuttig. Ik leer je hoe je je account verder kunt professionaliseren en hoe je het optimale uit LinkedIn kunt halen, zodat jij ook gevonden wordt door jouw ideale klant en je je omzet eenvoudig kunt vergroten.

   • q-iconWelke persoonlijke begeleiding bied je VIP's?

    Mijn VIP’s krijgen een exclusieve 1-op-1 VIP-dag. Om samen een strategie te bepalen hoe jij LinkedIn gaat gebruiken voor de groei van jouw bedrijf. Daarom kan ik maar max. 5 personen in mijn VIP-traject begeleiden.

   • q-iconKan ik elk moment starten met deze online training?

    Heb je interesse? Meld je dan nu aan. Op maandag 2 oktober 2017 start de eerstvolgende groep. 

   The Social Studio is onderdeel van Socialmet. Tel. 06 14134488  KvKnr. 58841350
   Bekijk hier mijn algemene voorwaarden.